ТРУБИ СТАЛЕВІ КРУГЛІ ГОСТ

Труба кругла сталева - вид металопрокату з надзвичайно широкою сферою застосування. Вона виготовляється зі сталі, яку отримують методом холодної прокатки; даний метод дозволяє виробляти сталеві листи з мінімальною товщиною і високою якістю поверхні, які відмінно підходять під подальше цинкування, порошкове забарвлення і нанесення гальванічного покриття.

Крім того, метал набуває поліпшені механічні властивості, завдяки чому труба кругла сталева добре захищена від корозії та інших впливів зовнішнього середовища, не втрачає свій первісний вигляд протягом тривалої експлуатації.

Виробництво круглих труб

Труби круглого перетину, в залежності від технології виробництва, діляться на безшовні і зварні. Перші виготовляються методом розкочування, прошивки і калібрування з кола, і відрізняються особливими антикорозійними властивостями. Другі гнуться з листового металу з подальшим застосуванням дугового зварювання.

Всі сталеві круглі труби діляться на класи по товщині стінки, діаметру, а також марку стали, з якої вони виготовлені.

Труби круглі від «МЕТАЛБУДСЕРВІС Трейд»

Завдяки застосуванню сучасних технологій і високій якості обробки, труби круглого перетину здатні витримувати значні навантаження при невелику теплоємність.

Компанія «МЕТАЛБУДСЕРВІС Трейд» пропонує широкий асортимент круглих труб з різних металів. Кожна труба кругла проводиться з повним дотриманням ГОСТу 3262-75. Детальну інформацію про продукцію ви можете знайти у відповідному розділі нашого сайту metalbudservice.kiev.ua. Щоб задати питання, що стосуються виробів, а також зробити замовлення, зв'яжіться з нашими менеджерами по одному з телефонів, зазначених в контактах.